Sign in:

  • slovenský
  • magyar

Programok

Rengeteg szabadidős programmal várjuk kedves vendégeinket

Somorja

Egy kisváros Csallóköz szivében

Somorja városa a Csallóköz nyugati részén fekszik, a Szlovák Köztársaság fővárosa Pozsony közvetlen közelségében. Ideális kiinduló és bázispontja lehet különböző kirándulásoknak a Kis Kárpátok hegyeibe és borospincéihez, de szinte 50 km-es körben található Pozsony, Bécs és Győr városa is.

Elements Resort

A csölösztői Hipo aréna 2014 áprilisában nyitotta meg kapuit, a sport- szabadidős központ nyitása 2015 tavaszára várható. A komplexum 12 szabadidős- és 18 sportzónával várja a látogatókat.

Vizitúra túry

Családi vagy céges vizitúrák szervezése!

Az öreg Duna romantikus ágvizeit körül ölelő egyedülálló ártéri erdők és az itt található növény és állatvilág, sok kellemes és felejthetetlen élmény forrása.

Borkóstoló a Bartal pincészetben

In vino veritas!

Kóstolja meg Somorja jellegzetes borait a Bartal pincészetben. A finom borok mellett kemencében sült inyencségek várják kedves vendégeinket. Hotelunk természetesen bebiztosítja a személyszállítást. További információt kérjen a recepción.


DreamAir

A DREAM AIR aeroklub célja a légi,sport és szabadidős tevékenységek fejlesztése Somorján és a régióban. E célból keltettük életre a tejfalusi sportrepteret és leszállópályát, ami a helyi és környékbeli repülőgépeket és aeroklubokat szolgálja.

Golf Club Welten

Bacsfa (Báč) melletti Welten Golf Klub 18-lyukú mesterpályája 300 méteres driving range-dzsel (gyakorlópálya) rendelkezik. Pozsonytól (Bratislava) 30 km-re fekszik, Dunaszerdahely (Dunajská Streda) irányában. A pálya már a főútról látható. Szolgáltatásaink: 3-lyukú chip-akadémia, putting green-ek, éjszakai játék (esti megvilágítás). A felújított kastélyban található a CGW klubhelysége.

Slovakia Ring

Szlovákia első és legnagyobb zárt versenypályája. A többcélú létesítmény egy év alatt épült fel Diósförgepatony kataszterében. 2009 októberében nyitották meg.

Thermal Corvinus Nagymegyer

Somorjától csupán 40 km!

A szlovákiai THERMAL CORVINUS termálfürdő Nagymegyeren található 40 kilométerre Somorját.  A  melegvíz két forrásból tör elő, a víz hőmérséklete  26-38°C.     
 A termálfürdő    kilenc  medencével  és  változatos  szolgáltatásokkal  várja  az  idelátogató  vendégeket.